Megaekskluziva 1Foto: Zoran Lončarević

Vikend je počeo megaeksluzivnim intervjuom – nedelja će početi istim takvim duelom.

Nije li nam zabavno u sred krize? Dijana Hrkalović ide Koluvijinim putem. Objektivu otvara dušu i kaže: Nebojša je montirao Jovanjicu predsednikovom bratu Andreju – ni krivom ni dužnom – jer ga ne podnosi.

On je oceubica i lično je štitio Belivuka dok ih Vučić, njen idol i genije, nije sve otkrio i pomnožio sa nulom. Od toga se više ne može reći – i sad samo da vidimo da li će Neša odbranu opet iznositi na Pinku.

A najavio je i on će svoje reći u roku od 48 sati. Doduše, na Pinku sad imaju preča posla – gazda se sprema jer je na Radio televiziji Vojvodine zakazan megaekskluzivni duel.

Savo Manojlović i Željko Mitrović. Okvirna tema ukidanje nacionalnih frekvencija, širi kontekst saradnja medija – javnog servisa i Pinka- najširi normalizacija dijaloga – između šmrkača godišnjeg prinosa Kolumbije i džiberčića sa prasećim pogledom – kako su jedan o drugome tvitovali.

U međuvremenu traju neki protesti zbog ekologije, neki roditelji ne mogu do svoje dece – ali u tome nema ničeg zabavnog. I to vam je tako.

I da, tvorac te krilatice je napustio Stari dvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.