Molitva za tone 1Foto: UM

Pomaže Bog i Vučić. Kome? Pa sebi naravno, Koluvija je sredstvo – ali pođimo redom. Prvo pre popa, u kuću hrišćanina, vlasnika plantaže marihuane najveće u Evropi – stiže Đuka.

Da se vernik ispovedi, da se utaba teren za odbranu iz Dubaija. Odatle se sa sajma uključuje najbolji student prava. Jer, državna kombinacija mora se braniti sa vrha – a Vučić više ne veruje nikom. Osim Malom, Vulinu i Ani – a Mali je vlasnik firme koja je kupila 24 stana – dokaze objavljuje Krik.

Vulin ima onaj skandal sa tetkom i nacrtom zakona. A Ana ljubi nepotizam i ne ljubi kovid mere. Pa šta će čovek nego da brani sve sam, a da posle kaže da ne brani. I ko će lakše da kaže da je četiri tone isto što i tona. I zato Koluvija može da odahne – brani ga onaj koji je samo ove nedelje odbranio Kosovo, BDP i energetsku stabilnost.

I mi možemo da odahnemo i potražimo pomoć psihijatara – ili spas u molitvi. Jer Angela i Ursula tvrde sve je to napredak. To što mi vidimo ambis naš je problem. Prelepite grb na tablicama, ne palite džoint – to je i dalje kažnjivo i pomolite se. Gospode Aco – pomiluj nas grešne, jer nemamo tone… Amin.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.