Poslovođa u fabrici "Milan Blagojević" u Lučanima demantovao bivšeg radnika 1ilustracija Foto: pixabay / jackmac34

Vladeta Radonjić, poslovođa u fabici „Milan Blagojevć“ Lučani demantovao je danas izjavu Marka Mitrovića, nekadašnjeg radnika vojne fabrike o nesreći, a koja se odnosi na Mitrovićev ugovor o radu.

Pvodom teksta „Svedok nesreće u Lučanima: Direktor me ucenjivao i tražio da promenim izjavu“ (Danas, 20.05.2021.), Vladeta Radonjić navodi sledeće:

„Demantujem izjavu Marka Mitrovića da me je direktor fabrike Radoš Milovanović zvao i da mi je naredio da mu ne produžim ugovor o radu, koji mu je ranije produžavan na tri meseca.

Marku Mitrovću, koji je u fabrici radio na određeno vreme, ugovor nije  produžen zbog nedovoljne uposlenosti radnika, koji su stalnom radnom odnosu. To nije jedinstven slučaj u fabrici jer se, pre i posle toga, dešavalo da se radnicima ne produže ugovori o radu na određeno vreme“.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Poslovođa u fabrici „Milan Blagojević“ u Lučanima demantovao bivšeg radnika”

  1. Auu zemljak! Da ne živim u Srbiji i da nema iskustva iz firme u kojoj radim, još bih i poverovao. Zemljci smo, ne zbog Srbije, zato što vodim poreklo iz Lučana i znam ponešto.

  2. Kada sam pročitala naslov, pomislila sam da će demantovali da su Mitrovića ucenjivali i vršili pritisak da laže na sudu kako bi se Radoš spasio zatvora. Kad ono, ugovor razlog oglašavanja. Naravno da mu niste produžili ugovor zbog toga što ima čast, obraz i pre svega poštovanje prema poginulim kolegama. Da i ostali imaju te osobine, niti bi Radoš više bio tu, niti bi iko ostao bez posla i strepeo za budućnost.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.