Dva Betmena u istom filmu i ostali najzanimljiviji trejleri emitovani na Superboulu 1Foto: WARNER BROS / Planet / Profimedia

Superboul nam je doneo novog šampiona, Rijana je objavila da je ponovo trudna, emitovane su razne zanimljive reklame, ali i trejleri za nove filmove.

U najskupljoj noći za reklame, trejleri su nešto što su mnogi iščekivali, tako da ne iznenađuje što su uglavnom reklamirani blokbasteri.

Neko je čekao novi Vrisak, neko Fast X, ali ipak treba istaći trejler za film Fleš, gde imamo dva Fleša, dva Betmena i naizgled potpuni reset DC-jevog filmskog univerzuma.

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves

Čuvena stona društvena igra ponovo je postala popularna poslednjih godina, što je dovelo do toga da se studiji otimaju ko će snimiti adaptaciju.

Fanovi su zaboravili prethodni pokušaj i čekaju ovaj novi, koji deluje kao da je poprilično inspirisan serijalom Guardians of the Galaxy.

Scream VI

Delovalo je da je ova horor franšiza dosadila svima i da neće biti nastavaka, a onda je peti film ostvario neočekivani uspeh i odmah je isplaniran i šesti.

On se uveliko reklamira maštovitim posterima i objavama na društvenim mrežama, tretiraju ga kao blokbaster duži od dva sata, a sada vidimo još nekoliko napetih trenutaka u ovom snimku.

Fast X

Još jedna franšiza koja ne želi da se završi uprkos svim očekivanjima i u koju se ulažu basnoslovne svote novca vraća se ove godine, sa još više poznatih imena.

Nove likove tumače Bri Larson, Džejson Momoa i Rita Moreno, a ovo će biti prvi film u serijalu u kome će se koristiti električni automobili.

The Flash

Ovaj film odlagan je više puta i dovedeno je u pitanje da li će uopšte videti svetlost dana, ali sada DC ulaže puno u njegovo plasiranje i ovaj trejler treba da dodatno „zagreje“ fanove.

U njemu ćemo videti dva Betmena, jednog kojeg tumači Ben Aflek i drugog kojeg igra Majkl Kiton, a tu su i dva Fleša i još puno likova na koje utiče Berijeva nepromišljena odluka.

Transformers: Rise of the Beasts

Paramount ulaže pare i u ovu franšizu, ali čini se da je ovaj nastavak bliži filmu Bumblebee po tonu nego ostalim filmovima serijala, što uopšte ne mora da bude loša stvar.

To je ostvarenje koje treba da poveća kupovinu kokica i da privoli na opuštanje, što znači da će u njemu najviše uživati oni koji prosto isključe mozak.

Creed III

Majkl B. Džordan ovog puta je i reditelj i glavni glumac, a protivnika na velikom ekranu tumači Džonatan Mejdžors, sveže nabildovan za film Magazine Dreams.

Silvester Stalone ovoga puta nema ništa sa filmom, čime navodno nije zadovoljan, ali to ne mora da bude loše.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Da li Indijana Džouns bez Spilberga može da postigne isti uspeh i da li Džejms Mangold može da ponovo privuče fanove nakon debakla četvrtog dela ostaje da vidimo na leto.

Harison Ford je digitalno podmlađen i ne očekujemo da je učestvovao u bilo kojoj akrobaciji, ali, ako ništa drugo, tu je Mads Mikelsen kao još jedan negativac.

Izvor: The Guardian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari