Nova turneja Iron Maiden počinje u komšiluku 1FOTO Stanislav Milojković

Na oduševljenje slovenačkih i regionalnih fanova britanske legende hevi metala Iron Maiden počinju svoju novu koncertnu turneju The Future Past Tour 28. maja 2023. u Areni Stožice u Ljubljani, piše Index. hr.

Mejdeni se tako u Sloveniju vraćaju 16 godina od nastupa na bežigradskom stadionu u sklopu turneje A Matter Of The Beast, a ovaj nastup na turneji će nam inače biti i najbliži.

Na novom hevi metal spektaklu u koncertnoj dvorani Arena Stožice uživo i premijerno će se čuti pesme s njihovog poslednjeg studijskog albuma Senjutsu, uz fokus na pesme s kultnog albuma Somewhere In Time iz 1986., kao i druge hitovi.

Osnivač i basista Iron Maidena Steve Harris izjavio je kako su za novu turneju uz promociju albuma Senjutsu odlučili oživeti turneju Somewhere In Time, budući da nije bila uključena u razne istorijske retrospektivne turneje u prošlosti.

„Tokom godina primili smo mnogo zahteva obožavalaca za mnoge pesme s tog albuma, pa ćemo ih sada i svirati. Takođe nam je zadovoljstvo što ćemo napokon svirati neke od epskih pesama s albuma Senjutsu, što smo dugo čekali“, kaže Harris.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari