Siniša Kovačević: Zagazio sam u politički potok, pokušaću do druge obale

Ostavite komentar

  1. Postovani gosp.Kovacevicu,
    Znajuci stavove makar jedne clanice odbora, Natase Tasic i njene stavove vezane za kulturu i za kolege i te kako imate dobre saradnike.

  2. Siniša je pametan i mudar covek duhovno opismenjen za razliku od većine SNS-a koji čak nisu ni intelektualci,primera radi, da pomenem da je intelektualac bez duhovne crte u karakteru samo pola čovek,prazan i supalj, napunjen sa memorisanim i na pamet naučnim znanjem koje mu služi samo da bi obavljao svoj posao,to znanje nema nikakve veze sa pameću.

Ostavite komentar

Kultura

Koncerti najboljih studenata FMU i ove nedelje na Gvarnerijusu 10

Koncerti najboljih studenata FMU i ove nedelje na Gvarnerijusu

U utorak, 6. decembra s početkom u 20 časova ljubitelje zvuka violine očekuje nastup dvoje višestruko nagrađivanih mladih umetnika, najboljih studenata violine Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu - Veronike Mone Bogić i Stefana Petrovića, koji će uz klavirsku saradnju Ukija Ovaskainena i Katarine Hadži Antić izvesti dela Isaja, Čajkovskog, Debisija i Ravela. U četvrtak, 8. decembra (20č) koncert će održati ovogodišnji dobitnik prve nagrade na međunarodnom takmičenju „Davorin Jenko”, pijanista Mihailo Stojčić. Na programu su dela Skrjabina, Šopena, Pulanka, Lista, Šumana i Šuberta, a Mihailu će se na sceni pridružiti Marta Milošević na oboi i Julija Krivošić na fagotu, kao gošće koncerta.

Naslovna strana

5. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.