Skarlet JohansonFoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

Skarlet Johanson se skoro rasplakala tokom premijere filma „Under the Skin“, koji je 2013. godine prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu, piše Indivajer.

„Under the Skin“ je adaptacija istoimenog romana Majkla Fejbera, a Skarlet Johanson je u filmu igrala vanzemaljku koja progoni muškarce u Škotskoj.

Direktor Venecijanskog filmskog festivala Alberto Barbera nedavno je otkrio da je reakcija publike na film reditelja Džonatana Glejzera bila toliko loša da je Johanson skoro dovela do suza, prenosi Index.

„To je jedna od najgorih filmskih projekcija koje sam imao priliku da gledam. To je bio jedini put da je publika tako izviždala film“, rekao je Barbera i dodao: „Skarlet se skoro rasplakala. Pokušao sam joj reći: ‘Ne brini se. Film će s godinama naći svoju publiku.’ I tačno to se dogodilo. Film se danas smatra kultnim.“

Skarlet Johanson je opisala kako se osećala tokom projekcije

Johanson je u intervjuu za list Gardijan iz 2014. godine pričala o ovom iskustvu i kako ju je pogodilo što je publika imala tako podeljenu reakciju. Glumica je rekla da je deo publike izviždao film, dok je drugi deo oduševljeno navijao.

„Ne bih rekla da sam bila uznemirena, ali bila sam u šoku. I onda sam pogledala Džonata koji je bio sav srećan. Bio je oduševljen. Kada smo izašli iz bioskopa, rekla sam mu: ‘Ovo je bilo tako čudno’, na što mi je Džonatan rekao: ‘To je bila najbolja reakcija! To je bio najbolji zvuk koji sam čuo u celom životu'“, izjavila je tada Skarlet Johanson.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari