Naprednjaci hvale nastup svoje poslanice u debati 1Foto: RTS/Screenshot

Srpska napredna stranka oglasila se saopštenjem u kome hvali nastup poslanice SNS u debati „Reč na reč“ emitovanoj u utorak uveče na Javnom servisu Radio-televizije Srbije i podelila tu pohvalu preko svih kanala na društvenim mrežama.

Poslanica Srpske napredne stranke Nevena Đurić je pokazala kako se znanjem i odlučnošću pobeđuje, pa je tako odbrusila Dragani Rakić, potpredsednici Demokratske stranke, koja se inače nalazi pod potpunom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa”, navodi SNS u saopšstenju. Dalje se iz ugla naprednjaka prepričava ono što su, po oceni vladajuće stranke, najuspešniji delovi nastupa mlade nade naprednjaka.

“Đurić je istakla da je Đilas prvi pričao da nema vakcina u Srbiji, a potom prvi stao u red da se vakciniše, dodavši da je vakcinisan i predsednik DS Zoran Lutovac.

Meni je nezamislivo da neko danas u Srbiji govori nešto negativno po pitanju toga kako se Srbija izborila sa koronom. To je prosto nedopustivo. Vaš gazda je prvi govorio kako u Srbiji nema vakcina, pa prvi stao u red da primi te iste vakcine. Jeste primili vakcinu, je l’ primio Lutovac vakcinu, je l’ primio Đilas? Svi ste vakcinisani, ljudi moji“, rekla je Đurić, a prenosi SNS, uz okačen i video klip nastupa Đurićeve u debati na Javnom servisu.

“Đurić je istakla da je sramota da neko govori takve stvari o svojoj državi, te da takvi nikada neće pobediti Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića”, ističe se u saopštenju SNS.

„Koja država još na svetu može da se pohvali činjenicom da je izgradila tri kovid bolnice za četiri meseca? Sramota je da dođemo u situaciju da neko ovakve stvari govori o svojoj državi. Srbija je danas napredovala u svakom pogledu, i po pitanju ekonomije, infrastrukture, zdravstva, plata i penzija i po pitanju demokratije, pa je sada dopustivo ono što nikada nije bilo, vi vidite ovde predstavnike koji su van parlamenta, opoziciju vidite konstantno prisutnu na javnom servisu. Mi nemamo problem sa tim jer građani imaju glavnu reč i građani o svemu odlučuju, ovakvi nikada ni Aleksandra Vučića, ni Srbiju, neće moći da pobede“, podvukla je Đurić, prema tekstu saopštenja Srpske napredne stranke.

Zanimljivo je da u saopštenju nije pomenuto šta je Nevena Đurić odgovarala Vojinu Biljiću iz Dosta je bilo i Đorđu Milićeviću iz Socijalističke partije Srbije, koji su takođe bili učesnici debate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari