Leo Mesi nije prihvatio 600 miliona evra; neistina je da ide u Saudijsku Arabiju 1Foto: EPA-EFE/TIAGO PETINGA

Rastanak PSŽ-a i Lea Mesija izvestan je na kraju sezone, međutim, nije poznato u kom će klubu sjajni Argentinac nastaviti karijeru.

Danas su francuski mediji objavili da će Leo Mesi karijeru i definitivno nastaviti u Saudijskoj Arabiji, odnosno, da je najbolji fudbaler današnjice prihvatio sveobuhvatnu ponudu od nestvarnih 600 miliona evra.

Navodno, Mesi bi trebalo da zaigra za Al Hilal, koji je, pak, spreman da mu ispuni želju i angažuje njegove prijatelje iz Barselone Serhija Busketsa i Đordija Albu.

Iziritiran ovakvim natpisima, Horhe Mesi, Leov otac, ujedno i njegov menadžer, oglasio se putem društvenih mreža, momentalno demantujući takve navode.

– Ne postoji apsolutno nijedan dogovor Lea sa bilo kojim klubom za sledeću godinu. Odluka o tom gde će Leo igrati neće biti doneta pre nego što završi ligu sa PSŽ-om. Kad se sezona završi, biće vreme da se analizira i razmotre sve opcije, a zatim će Leo doneti odluku. Uvek postoje glasine i mnogi koriste ime Lea Mesija da bi stekli popularnost, ali istina je samo jedna i možemo da Vas uverimo da ni sa kim nema nikakvog dogovora. Ni usmeno, ni pismeno ništa nije dogovoreno i neće ni biti do kraja sezone – tvrdi Horhe Mesi.

Već mesecima unazad, navodno, Barselona pokušava da pronađe način kako bi se Mesi vratio u klub, a navodno je i sam fudbaler spreman da ponovo zaigra u najvoljenijem dresu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari