"Velika greška Zvezde": Aco Petrović uključio se u konflikt šampiona Srbije i Franja Arapovića 1Starsport: Pedja Milosavljevic

Selektor košarkaške reprezentacija Hrvatske prokomentarisao „slučaj Cibone“.

Prašinu je podigla jutros preneta izjava Franja Arapovića, data u jednom hrvatskom podkastu, jer je bivši košarkaš Cibone i reprezentativac stare Jugoslavije izjavio da je Crvena zvezda od zagrebačkog kluba, kao tadašnjeg osvajača ABA lige, kupila pravo učešća u Evroligi u sezoni 2014/2015. i za to mu platila 800.000 evra.

Pošto je prethodno Cibona, zbog ogromnih finansijskih problema, odustala od elitnog takmičenja. I posle toga „pustila“ prvoplasirani tim ligaškog takmičenja „sporne“ sezone na Jadranu.

Aktielni prvak regionalnog takmičenja i Srbije reagovao je oštrim saopštenjem, u kom je demantovao pomenutu tvrdnju i izneo svoju verziju pomenutog događaja. A, sada se u celu priču uključio i Aco Petrović, jer je njegovo imeno pomenuto u obraćanju crveno-belih javnosti i medijima.

„U saopštenju Zvezde, a vezano za izjave Arapovića, potkrala se jedna velika greška. U periodu kada je Cibona osvojila ABA ligu u Beogradu i kada je odustala od Evrolige nisam bio ni blizu Ciboni, a kamoli predsednik kluba. Uzgred, bio sam komentator na tom F4 u Beogradu“, napisao je strateg Hrvatske na svom Tviter profilu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari