Beograd danas ponovo najzagađeniji grad na svetu

Ostavite komentar


  1. Da li cemo od svih nocnih mora distopije buducnosti uopste, napisanih ili filmovanih, moci da izbegnemo ulogu Kolonije iz Sluskinjine price Margaret Atvud! A to je prostor gde je nekada postojao zivot, a koji je pretvoren u najzagadjenije mesto na planeti kada je u pitanju vazduh, voda, zemlja…prepun svakovrsnog hemijskog, bioloskog, nuklearnog otpada! I secanja na nesto „sto bilo je“!

  2. Hoće li iko išta preduzeti po ovom pitanju? Šta kažu oni što ih plaćamo da brinu o tome?

  3. Ne briniti ljudi, spalionica u Vinci ce usisavati taj zagadjeni vazduh i svojim filterima izbacivati jos cistiji i sveziji, kao miris borovine i livadskog cveca. Strpite se jos malo, pa cemo prodisati.

  4. Primam minimalac dok moj direktor koga nikad nisam video pričaju nekih mojih 15 minimalca da bih nahranio i ugrejao porodicu danas sam idnisno rano jutros spalio gumu spoljasnju bolje i to nego se smrzavati a za preheanu hleb mast i aleca ko u srara vremea. Sutra spaljujem stare patike iz kontejnera one najbolje gore za najhladnije dane čuvam sedam vreca starih patika. Dok moj direktor i trisku svih nas hladne dane provodi na toplim ostrvima svezeg vazduha jahticom i onlaj biznisom procenti u offsor zoni. Nije on kriv kriva je ova bagra koja će glasati za vlast mada ni sa opozicijom se nista promeniti neće. Ako neko ima stare patike i bg nek postavi na oglasu za vrecu patika dolazim na adresu

  5. Kako to da ovi naši ne lažiraju podatke koje šalju za upoređivanje?! Ili smo prvi i pored lažiranja?

  6. Kada je postalo gotovo normalno da pojedinci vrše nuždu na ulici i da prolaznici moraju da zaobilaze djubre i fekalije, nije nikakvo čudo. Only in Serbia!

  7. Moje komsije svi loze neki odvratni smrdljivi ugalj.Po tri porodice u kuci,po 3-4 auta,dobre plate i ne mogu da predju makar na pelet,potrovase ceo kraj.Ako mu je tata lozio to pre pedeset godina sta ima tu da se menja,zatucano do koske.

  8. Izdajnici i strani plaćenici svakodnevno uništavaju živote u Srbiji , šlihtaju se kolonizatorima a za sopstvene gradjane ne haju.

    Znaju da ropski narod sastavljen od kukavica i konformista sve trpi .

  9. Kojom uredjajoma se to mjeri. Ko je tu merodavan da daje takve podstke. Da li je iko od vas bio u Delhiju ili ti Karaciju a ne daj boze u Daki. To se zagadjenje nemoze porediti sa ovim sto je kao udarna vest najzagadjeni. Nema sansi da ih stignemo ni za 1000 godina. Jer tamo je sve zagadjeno. Mi smo za njih vazdusna banja. Vi novinari ste blago Srbije jerbsa takvim bombasticnim dezinformacijama ste sampioni sveta!

  10. Ako!Koliko vidim niko se ne buni protiv nicega osim sto ne mogu jos jedan sat u kafanu.Takav narod,bolje i ne zasluzuje.

  11. Laž da smo najgori.Nije sjajno ali nismo među prvima po zagađenosti kako se piše zadnjih godinu dana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.