MUP Srbije obavešten da na snimku nije nestala Danka Ilić, potraga ušla u deseti dan 1Foto: MUP

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije obavešteno je od strane bečke policije da na snimku koji je proveravan u sklopu potrage za nestalom devojčicom, nije dvogodišnja Danka Ilić, koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju, saopštio je danas MUP.

Kako navode, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih okolnosti i činjenica u vezi sa nestankom deteta.

„Policijski službenici iz više organizacionih jedinica MUP-a su na terenu i ispituju i proveravaju sve informacije i saznanja u vezi sa nestankom Danke Ilić“, stoji u saopštenju.

Podsetimo, potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala prošlog utorka u Banjskom Polju kod Bora, ušla je u deseti dan.

Višednevna misterija da li je na snimku koji je sačinio Srbin u Beču nestala devojčica, razrešena je jutrošnjim saopštenjem austrijske policije u kome se navodi da se veza između osoba prikazanih na objavljenim fotografijama i nestale devojčice iz Bora može jasno i bez ikakve sumnje isključiti.

Kako prepoznati devojčicu ukoliko je vidite i kome da prijavite?

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju kod Bora, a u potragu za devojčicom uključile su se sve dežurne službe MUP.

Majka je nestanak deteta prijavila oko 15 časova.

Austrijska policija: Na objavljenom snimku i fotografijama nije Danka Ilić 2
Foto: MUP

Roditelji apeluju na sve one koji imaju bilo kakvu informaciju ili vide negde Danku da obaveste policiju na broj 192 ili da se jave na broj telefona 0652816041.

Nestala devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

Ona je nestala u Boru, tačnije Banjskom polju, a Ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo je sistem „PRONAĐI ME“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari