"Ne postoji opcija da odem u divljinu": Danijela Buzurović za Danas o novoj emisiji "Survivor plus" 1Foto: Ivan Dinić

Svetski poznati šou program „Survivor“ počeo je u ponedeljak na TV „Nova“, a posle uspeha prethodne sezone, gledaoce očekuje i niz novina. Jedna od njih je i tematska emisija „Survivor plus“ koju će voditi poznatno TV lice Danijela Buzurović.

Buzurović će svakog petka, odmah nakon emitovanja Survivor-a koji tog dana počinje u 22:20h, voditi talk-show „Survivor plus“, u koji direktno sa vrelog peska Dominikane stižu neispričane priče ovog svetski popularnog formata.

Gledaoci će imati priliku da otkriju šta se dešava iza kamera u Dominikanskoj Republici i da vide ekskluzivne snimke sa ostrva, koji nisu emitovani.

Voditeljka i urednica emisije sa svojim gostima će razgovarati o dešavanjima i izazovima sa kojima se susreću takmičari nove sezone, pregledati komentare na društvenim mrežama, a očekuju se i brojna zanimljiva iznenađenja.

Ovim povodom, razgovarali smo sa Danijelom Buzurović o tome šta gledaoci mogu da očekuju u narednom periodu, ali i njenom viđenju svetski poznatog formata.

"Ne postoji opcija da odem u divljinu": Danijela Buzurović za Danas o novoj emisiji "Survivor plus" 2
Foto: Ivan Dinić

Nova sezona Survivora donosi novine, pa tako i emisiju petkom. Šta gledaoci mogu da očekuju?

Petkom ćemo, u okviru talk show emisije Survivor plus, otkrivati gledaocima šta se događalo u Dominikanskoj Republici, a što nisu imali priliku da vide u epizodama Survivor-a tokom nedelje. U studiju ćemo razgovarati sa takmičarima koji su ispali iz igre i sa junacima svih ranijih sezona. Komentarisaćemo aktuelne događaje u serijalu i teme koje se nameću tokom nedelje.

Posle nekoliko meseci pauze vraćate se na „male ekrane“. Budući i da je u pitanju drugačiji koncept emisije koju ćete voditi u odnosu na prethodnu, kakva su Vaša očekivanja od celog projekta?

Da, drugačiji je u odnosu na poslednji projekat koji sam radila, ali sam ovakve forme i vodila i uređivala mnogo puta do sada pa ne postoji faktor iznenađenja za mene, a za gledaoce će svakako biti. Posebno mi je drago što je u pitanju Survivor jer ga gledam od prve sezone.

Koliko ste upoznati sa istorijom i konceptom rijalitija Survivor, i šta vam je najzanimljivije u vezi sa ovom emisijom?

Veoma sam upoznata. Prva sezona Survivor Srbija emitovana je na TV Fox gde sam u to vreme radila i učestvovala u stvaranju sadržaja, a i verni sam gledalac, tako da znam kako izgleda taj šou iz dva ugla.

Šta očekujete da će predstavljati najveći izazovi u vođenju ovakvog programa i kako planirate da se sa tim suočite?

Izazov je ispratiti mnogobrojna dešavanja tokom nedelje i sve to, kako mi to kažemo, „upakovati“ ali nemam strepnji. Imam tim iz snova i sve teče veoma glatko.

Nova emisija Survivor plus predstavlja iskorak u odnosu na prethodnu sezonu, kakvu reakciju publike očekujete?

Survivor plus i jeste odgovor na zahteve publike. Prošle godine su gledaoci u velikom broju postavljali pitanje zašto nema ovakve emisije, i evo – TV Nova ispunjava želju!

"Ne postoji opcija da odem u divljinu": Danijela Buzurović za Danas o novoj emisiji "Survivor plus" 3
Foto: Ivan Dinić

Šta je po Vašem mišljenju potrebno za pobedu u Survivoru? Koje kvalitete pobednik treba da ima?

Iz prethodnih sezona je jasno da pobednik mora da bude i fizički spreman i mentalno jak. Da ima osobine lidera.

Šta bi Vam najteže palo kada biste se prijavili da učestvujete u Survivoru?

Da ovo pitanje čuje bilo koja osoba koja me poznaje, grohotom bi se nasmejala. Ne postoji opcija da ja odem u divljinu, da spavam nezaštićena od insekata i gmizavaca. Jedan svoj strah sam pobedila snimajući promo za emisiju sa zmijom u rukama i to je dovoljno od mene. Začuđujuće je bilo to što sam se na kraju sprijateljila sa životinjom, ali ipak da je sretnem u prirodi strah bi se vratio.

Koje tri stvari biste poneli na pusto ostrvo?

Sekiru, kanap i naočare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari