Subotica: Naredne nedelje odvoženje kabastog otpada iz četiri naselja 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Naredne nedelje kontejneri za sakupljanje čvrstog i kabastog otpada biće postavljeni u Bačkom Dušanovu, Višnjevcu, Đurđinu i Starom Žedniku.

Tradicionalna prolećna akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava koju organizuje JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica nastavlja se u ponedeljak, kada će kontejneri biti postavljeni u naselju Bačko Dušanovo, na uglu Petra Drapšina i Svetozara Markovića, 2. nove i Ive Lole Ribara, i u Partizanskoj ulici broj 46 (ugao).

Istog dana, kontejneti za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u naselju Višnjevac, na uglu Zmaj Jovine i Marije Bursać, Marka Oreškovića i Ilije Lubarde, Ilije Lubarde i Labusove ulice, i na uglu Stevana Banjanina i Školske ulice.

U utorak i sredu kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u naselju Đurđin, na uglu Vladimira Nazora i Borisa Kidriča, Bose Milićević i Borisa Kidriča, i na uglu Maršala Tita i Vojvođanske ulice.

Kontejneri će u četvrtak i petak biti postavljeni u naselju Stari Žednik, na uglu Beogradskog puta i Rade Končara, Beogradskog puta i Zmaj Jovine, Čantavirskog puta i Zmaj Jovine, Vladimira Nazora i Ivana Milutinovića, i na uglu Vladimira Nazora i Vase Pelagića.

Prolećnom akcijom odvoženja čvrstog i kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 14. juna.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari