Izveštavanje RTS-a osudilo više od tri četvrtine građana

Ponašanje i izjave zvaničnika o protestima ispitanici Birodijeve ankete ocenili izuzetno negativno

Ostavite komentar


  1. Ovakva istraživanja podrazumevaju odreenu metodologiju, pre sveka kvalifikoivanost uzirka. Zatim potrebno je praviti izvesna uopređenja, obzirom da su taj dogaaj pratile i druge televizijske stanice.

  2. Živo me interesuje kako se kotiraju “Danas” i N1 u tim anketama?

  3. Divno RTS lose nas informiso ali zato N1 pravo informisanje navijacki nezna se ko je bolje navijao udri na policiju sramota ali to smo mi dal je novinar pomeno u prenosu kad su lerele kamenice baklje bacanje ograde na policiju ulaz skupstine da su ugrozeni zivoti policiji a drugo da se pita sta se dobija ulaskom u zgradu parlamenta da ukrasti koju sliku i jos po nesto .Komentatori ljigavo cute bas ih briga za ugrozen zivot policajaca a to su neciji ocevi roditelji prijatelji .Vazno da se kritikuje kad je kordon kreno na demostrante sramota i to je objektivno.

    1. Eto, to je pravi primer coveka koji spada u ovih jedan procenat koji misle da Pink i RTS rade svoj posao kako treba. Znaci ceo tvoj komentar je utemeljen na izvestajima upravo te dve televizije. Ne mogu da ti objasnjavam zasto je to tako jer verujem da nema svrhe nekim ljudima ista objasnjavati. Ako im je zivot bio ugrozen od tih par likova koji su ih napadali zbog cega nisu reagovali? I zbog cega su reagovali prema onima od kojih im zivot sigurno nije bio ugrozen? E kada te dve stvari uspes da ukapiras shvatices koliko si glup komentar napisao!

    2. Za N1 ne plaćaš ništa i ne moraš da ga gledaš ako ti ne odgovara. Na drugoj strani ja plaćam taksu za RTS , brojilo na nuli preko cele godine i ne mogu da se otarasim plaćanja te takse.

  4. Pitamo se moji prijatelji i ja zasto moramo da placamo pretplatu za RTS koji samo iritira i koji nikad ama bas nikad ne gladamo.Sreca je da u Srbiji kakva je danas postoje profesionalne televizije N-1 i Nova koje zasluzuju sve pohvale zato sto profesionalno obavljaju svoj program pa gledaoci mogu da saznaju pravovremeno sta se desava u zemlji.

  5. Opet ste krenuli da cenzurišete komentare. Siguran sam da je u skladu sa svim vašim pravilima. Možda vam se nije svidelo što sam na osnovu rezultata zaključio da je anketa rađena na protestima, drugačije se ne može objasniti.

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 8

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.