Marinković: Lako može da se sklizne u mešanje države u rad medija

Da li, osim apela i poziva, država ima i druge mehanizme za sprečavanje širenja panike i lažnih vesti na stranicama pojedinih dnevnih novina

Ostavite komentar

  1. Dakle, ovaj nas fejk precednik je na dan kad je proglaseno vanredno sr(t)anje otisao kod Orban na kafu sedeo bez maski i rukavica na razdaljini jedni od drugih ni pola metra. znaci on moze a narod i psi ne mogu . e pa diktatore ko visoko leti nisko pada.

   1. Nasli ste kada ce te da pametujete.Ljudi ne postuju prepruke i ponasaju se kao imbecili.Sta covek treba da radi da bi moroni poslusali.Kao da ne vide sta se desava svuda oko nas.Pa ako koza laze rog ne laze.

  2. NovaS emituje : Veče sa Ivanom Ivanovićem i Utisak nedelje, da li je to po naređenju AV.

 1. Za vase obavestenje u mesanje,, drzave,, smo skliznuli pre 8 god… Bice zanimljivo videti podatke poreske kad ovi budu prognani iz zemlje… Mitrović će morati da beži u London…

 2. Kod nas su i pre vanrednog stanja cast izuzetcima(N1 i Danas)mediji bili pod sapom drzave.

 3. Molimo redakciju Danasa da ispita stanje u Kikindi. Ispred svih trgovina su ogromni redovi,ali samo jadan obican narod ceka. Niko nije video nijednog opstinskog celnika da ceka. Gde se oni hrane? Sluzbena auta ispred centrale sns se puni nekom robom i kesama razvozi se po privatnim kucama.

 4. …je odavno,uz pomoć Vuletića i Bujoševića, nasankao rts!

  1. Rts:Vašarska razglasna šatra plehanih zvučnika,sns časti sendvičima!

 5. Vama su objektivni novinari koji govore na stranackim skupovima, nema potrebe da me vi branite od ne slobode u ingormisanju.

Ostavite komentar

Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 8

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

6. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.