Domaća kompanija koja je u 2020. imala najviše novozaposlenih 1Foto: Meridian

Lideri o osmišljavanju softverskih rešenja koja se koriste na tri kontinenta

Vreme je za svođenje utisaka u 2020. i već sada je jasno da je bila jedna od najneizvesnijih za poslovanje. Pandemija, poremećaji na globanom tržištu i pad prihoda gotovo da nisu mimoišli nijednu delatnost.

Odgovor kompanije Meridian na godinu najvećih izazova bio je – još više inovacija i zapošljavanja.

Usred globalne krize, Meridian je u 2020. za 30% povećao broj novozaposlenih u odnosu na posmatrani period 2019. i angažovao domaće stručnjake koji osmišljavaju najkonkurentnija rešenja na polju veštačke inteligencije, big data, dizajna video igara, digitalnog marketinga…

Ova domaća firma godinama je svojevrsni inovator u pogledu softverskih rešenja koja se primenjuju na najzahtevnijim svetskim tržištima igara na sreću. Kao takva, više od jedne decenije regionalni je lider u industriji igara na sreću i, sem Srbije, svoj poslovni model sa uspehom primenjuje na tri kontinenta i u više od 30 zemalja sveta.

Meridian uskoro pokreće i novi ciklus ambicioznih društveno odgovornih programa, kako bi naša najdarovitija deca nakon završenih studija poslovnu karijeru započeli u ovoj kompaniji i sticali globalno konkurentna znanja i veštine u svojoj zemlji.

Domaća kompanija koja je u 2020. imala najviše novozaposlenih 2
Foto: Meridian

Kao i u danima kada je prvi u Srbiji doneo priređivanje igara na sreću po najvišim evropskim standardima, Meridianbet će i u 2021. postavljati standarde u konkurentnom, ali i odgovornom priređivanju igara na sreću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari