Đorđević: Uspostaviti efikasniji PIO fond 1Foto: BETAPHOTO/ SASA ĐORĐEVIĆ/MO

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je danas sa rukovodiocima Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) iz Beograda i Novog Sada i istakao da je cilj da se u ovoj godini uspostavi brži i efikasniji rad PIO kako bi se ostvarili još bolji rezultati i bolji uslovi života za građane.

Đorđević je podsetio da je na sastanku sa Međunarodnim monetarnim fondom ustanovljeno da je Vlada Srbije ostvarila dobre rezultate u pogledu prihoda PIO fonda i da u 2019. postoji mogućnost i za povećanje penzija, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

„Vlada Srbije sve radi u skladu sa realnim osnovama. Povećanje penzija zavisi od državnih prihoda, ali i od iznosa minimalne cene rada, koja će biti utvrđena u septembru“, izjavio je Đorđević.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Đorđević: Uspostaviti efikasniji PIO fond”

  1. ‘Al da bude toliko efikasan da još više uzima po vučićevom nalogu, kao onomad kad je 4 godine, kršeži i Ustav i zakone, otimaao ljudima delovi penziji. Ida bude još revnosniji, kao u novembru 2018.kad je vučiću, suprotno Ustavu i Zakonu dao lične pdoatke svih penzionera u Srbiji kako bi im bolesnik napisao cinično pismo u koejm im zahvaljuje što su dobrovoljno morali da se odreknu penzija. Moooore, svi ćete uskoro na robiju! Vušegodišnju. I ti, kao bivši šofer, i ona koja vodi PIO Fond pa do vučića koji će na doživotnu, ako je uvede, ako ne – na 40 godina.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.