Naprednjaci proslavili sa tortom na kojoj Vučić izlazi iz frižidera (FOTO) 1Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Nakon što se sinoć obratio javnosti i rekao da je na predsedničkim izborima u Srbiji osvojio gotovo 60 odsto glasova i time proglasio pobedu, predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, partijske kolege su obradovale tortom, ali ne običnom.

Naime, torta je bila u obliku frižidera sa figurom Aleksandra Vučića, koji izlazi iz njega, aludirajući na njegovu reklamu iz izborne kampanje, koja je izazvala brojne reakcije.

Vučić je sinoć priznao da je možda i „taj frižider“ uticao na izborni rezultat, navodeći da su ga prvo naterali na to, ali da mu je sada drago.

Nekoliko dana uoči izbora u jednoj TV emisiji, na odjavni pozdrav voditeljke, koji se odnosio na “različite reakcije” njegovih predizbornih spotova – hvala vam što ste izašli iz frižidera i bili naš gost – Vučić je odgovorio: “Samo iz rerne da izađem”.

Vučić nije želeo da otkrije čija je ideja bila da se frižider iskoristi za reklamu, dodajući da „oni ako hoće mogu to da objave“.

Podsetimo, reklama sa „frižiderom“ pored „semafora“ samo je jedna od brojnih koje su obeležile ovogodišnju Vučićevu kampanju.

Obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon izbora obeležila je, između ostalog, i rasprava sa reporterkom N1 Žaklinom Tatalović.

Sinoć je 3,8 miliona ljudi izašlo na izbore, ogroman broj ljudi, najveći u poslednje vreme, suštinski sve je proteklo u najboljem redu, rekao je večeras predsednik SNS-a i Srbije Aleksandar Vučić, nakon što je posle pozdravnog aplauza kroz suze zatražio „karo papire“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari