Jovanović (DSS): Treba povući jasnu granicu između politike i estrade 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da treba povući jasnu i neporoznu granicu između politike i estrade, i da zato lično nema nalog na Tviteru i drugim društvenim mrežama gde će se „besmisleno i sterilno prepirati s ljudima“.

„Politika za politiku, estrada za estradu“, rekao je Jovanović za list Blic i dodao da ga ljudi „neće videti na Fejsbuku ili Instagramu kako prati svoju decu za prvi dan škole“, niti ima nameru da „svima otvara album sa slikama iz privatnog života kako bi pokazao da je običan i normalan čovek“.

Jovanović, koji je najavio i da će biti kandidat za predsednika Srbije koalicije NADA (DSS-POKS), rekao je da je „uvek mislio da je bavljenje politikom ozbiljna i plemenita stvar, da državni poslovi zahtevaju veliku odgovornost i da nema nameru da učestvuje u cirkusu koji se neretko pravi od politike danas“.

„Uostalom, isuviše cenim ljude i ne mislim da su građani budale da bi ih zavodio nekakvim predstavama na društvenim mrežama ili bilo gde drugde“, naglasio je Jovanović.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Jovanović (DSS): Treba povući jasnu granicu između politike i estrade”

  1. Zbog DSS-a i neobavestenog nije doslo do 6.oktobra i lustracije zlocinaca iz SPS-a i Radikalne stranke.Danas sa istima bi preletaci iz DSS da ucestvuju u vlasti ne vodeci racuna o interesu naroda.

  2. Dejan Mihajlov, Bakarec, i gomila drugih DSS su danas SNS – potpuno ista politika – neverovatno je da se covek poput gospodina Jovanovica ne zapita da mozda nije politika DSS pogresna, kad proizvodi takve likove – iskreno cenim Jovanovica zbog njegovog obrazovanja, ali mozda malo da razmisli zasto su DSS konstantno uz dlaku SNS

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.