Narodna stranka Subotica: Zatvaranje ulice Maksima Gorkog biće ogroman problem za građane 1Foto: J. Patarčić/Danas

Gradski odbor Narodne stranke Subotica je saopštio da je dan nakon što su iskliznula tri vagona-cisterne sa propilenom, saobraćaj ispod podvožnjaka u ulici Maksima Gorkog blokiran, što je dovelo do kolapsa u saobraćaju u popodnevnim časovima.

“Pokušajte da zamislite kako će grad izgledati ukoliko se saobraćaj na ovoj deonici zatvori na čak 10 meseci kako je najavljeno”, navode u subotičkom odboru Narodne stranke.

Ova stranka je u prethodnom periodu upozorila da će zatvaranje najfrekventnije ulice u gradu zbog rekonstrukcije podvožnjaka i izgradnje brze pruge Beograd-Budimpešta biti, kako su naveli, “ogroman logistički problem za građane Subotice što će dovesti do stvaranja velikih gužvi u saobraćaju”.

“Građani Subotice zaslužuju da budu informisani i da im se ponude adekvatna rešenja, a ne da se večito čekaju problemi kako bi se reagovalo, što je postala praksa aktuelne vlasti”, poručuju u subotičkom odboru Narodne stranke.

Podsetimo, juče je u kasnim popodnevnim časovima i poslednja, treća iskliznula cisterna sa propilenom vraćena na kolosek, a tokom trajanja ove operacije, iz preventivnih razloga su evakuisani građani iz objekata u krugu od 200 metara, dok je deo ulice Maksima Gorkog, od raskrsnice na Trgu Lazara Nešića, bio privremeno zatvoren za saobraćaj.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari