Negotin: NS, SSP i DS nastupiće zajedno na parlamentarnim izborima 1Foto: J.B. K.

Narodna, Demokratska i Stranka slobode i pravde u Negotinu nastupiće ujedinjeni na predstojećim parlamentarnim izborima. Zajedno će voditi predizborne aktivnosti i kampanju, organizovati obuku i kontrolu biračkih mesta i sve to definisali su potpisivanjem Memoranduma o saradnji.

Negotin je potpisivanjem Memoranduma o saradnji Opštinskih odbora Narodne, Demokratske i Stranke dobio ujedinjenu opoziciju.

Ovim činom, stranke potpisnice objediniće zajedničke kapacitete, znanje i ideje kako bi „doprineli oslobođenju institutcija i društva, kao i razvoju opštine Negotin i Srbije navodi se u Memorandumu o saradnji.

– Pored svojih stranačkih izbornih štabova imaćemo i zajednički koalicioni izborni štab u kome će svaka stranka dati po tri člana. Zajedno ćemo odrediti kontrolore na kutijama i organizovati obuku, prikupljati potpise za podršku listi čim se izbori raspišu i organizovati štandove – rekao je za Danas predsednik OO NS u Negotinu Krsta Stanković Njenjulović.

Stranke potpisnice Memoranduma takođe će zajednički u slučaju izbornih nepravilnosti podnositi prigovore OIK i time štititi biračko pravo svih građana opštine Negotin i Srbije.

Uvažavaće i poštovati razlike i sličnosti, kažu, s namerom da rade za prosperitet građana, a kako navodi Krsta Stanković Njenjulović, za sada ne postoje razlozi da se saradnja ne nastavi i nakon izbora.

Narodna stranka je, prema njegovim rečima, na sednici Opštinskog odbora, odredila šefa i zamenika šefa Izbornog štaba, članove za zajednički koalicioni izborni štab, kao i osobe zadužene za saradnju sa medijima i logistiku.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari