Ragmi Mustafa novi predsednik Opštinskog odbora PDD u Bujanovcu 1foto lična arhiva

Ragmi Mustafa doskorašnji predsednik Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) na Izbornoj skupštini Partije za demokratsko delovanje (PDD) izabran je za novog predsednika opštinskog odbora najstarije albanske partije na jugu Srbije.

Kako je saopštio predsednik Partije za demokratsko delovanje (PDD) Šaip Kamberi, Mimoza Ismaili Mustafa izabrana je za potpredsednicu odbora, a Šermine Bećiri Beluli za sekretara.Na stranačkim izborima u Bujanovcu izabrano je i petnaest novih članova Opštinskog odbora PDDD.

„Zajedno s novim rukovodstvom predano ćemo raditi na artikulisanju i rešavanju problema u interesa Albanaca.Odlučni smo da pokrenemo i mobilišemo Albance opštine Bujanovac da se suoče sa političkim izazovima koji su pred nama.Želim uspeh novoizabranom vodstvu“, poručio je Kamberi.

Šaip Kamberi je Narodni poslanik Albanaca sa juga Srbije u Skupštini Srbije i jedini je predstavnik albanske nacionalne manjine u najvišem zakonodavnom telu države.

Partija  za demokratsko delovanje (PDD) na čijem je čelu  Šaip Kamberi, deo je takozvane „svealbanske koalicione  većine“ u lokalnom  parlamentu u  Bujanovca.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari