Skender Sadiku: Bićemo u funkciji građana Severne Mitrovice 1Skender Sadiku; foto: Printscreen/YouTube/Kosovo Online

Odbornik u SO Severna Mitrovica Skender Sadiku rekao je okupljenim novinarima nakon sednice Skupštine da novi odbornici nisu tu svojom zaslugom, već zaslugom odbornika iz Srpske liste koji su podneli ostavke, prenosi Kosovo onlajn.

On je rekao da su do sada građane predstavljale političke partije a da ih od danas predstavljaju dve građanske inicijative.

“U ovom sazivu su dve građanske inicijative, „Građanska inicijativa Mitrovica“ i „Građanska inicijativa Srpski opstanak“. Građanima će biti otvorena vrata. Mi smo mala opština i nećemo se baviti velikim stvarima već malim ali sa velikom ljubavlju. Za sve probleme građana bićemo na ovoj adresi”, rekao je Sadiku.

Sadiku je apelovao na građane da budu iznad politike i političara i da čuvaju svoje porodice.

“Apelujem na sve građane, pre svega na srpsku zajednicu, da čuvaju porodice i nas ali i ljude iz međunarodne zajednice koja je ovde došla da nas sačuva”, rekao je on.

Istakao je da će građani u opštini moći da obave sve male a važne stvari vezane za svakodnevni život, kao što su problemi sa kanalizacijom, lična dokumenta i sve ostalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari