Trik za savršen gulaš: Ovo je tajna koju kuvari širom sveta koriste

Ostavite komentar


  1. Previse je ovo naglasavanje ukusa i bespotrebno za one vrsne majstore kuvanja. Iako treba dodati neku suvu sljivu. Samo priprema gulasa i sporije kuvanje dovode gulas do savrsenstva. Previse naglasavanje ukusa ide ka razlicitostima reakcije korisnika.

  2. Ja koristim kisele krastavce i tekućinu iz njih kupljeno u lidlu jer imaju više začinskog bilja.

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.