Prva i O2: Ivan Ivanović bi da sedi na dve stolice 1

I to sigurno ne iz ideoloških razloga jer je insistirao da emitujemo kviz na osnovu njegove usmene saglasnosti što je u pravnom smislu nedopustivo. O2 televizija nema zakonski okvir za emitovanje emisije bez ugovora. Dakle, Ivanović nema problem da i dalje sarađuje i zarađuje od televizije iz koje je otišao iz “moralnih” razloga.

2. Licemerna je i priča o “ukidanju” Utiska nedelje koju Ivanović pominje u istoj rečenici sa kvizom Stolice. Ne umanjujemo vrednost produkcije ovog kviza ali glavno pitanje je zašto baš SADA to smeta gospodinu Ivanoviću? Nije imao problem sve ove godine da radi za našu kuću i dobija izuzetan honorar. Tada gospodin Ivanović nije imao zamerke na bilo kakvu promenu programske šeme, osim ako se nije ticala njegove emisije.

Gospodin Ivanović oglašavao se i žalio jedino i isključivo vezano za pitanje ličnog statusa u firmi. Nažalost, nije pokazao rezultate na mestu urednika zabave i od tada kreće njegov lični “rat” sa menadžmentom televizije.

3. I pored svih ustupaka i podrške koje je imao u kući koja ga je stvorila i u kojoj je porastao, žao nam je što se Ivanović nije naučio nekim profesionalnim standardima. U krajnjoj meri, to što se govori o drugima i o kući u kojoj ste stekli sve što imate, definiše isključivo tu osobu.

Sigurnismo da Ivanović sada ima mnogo posla oko novog angažmana i mi mu, ponovo ističemo, želimo mnogo uspeha. Nije nam jasno zašto se gospodin Ivanović i dalje bavi kućom iz koje je otišao svojom voljom. Ili je pak, ponovo u pitanju povreda ličnog, materijalnog interesa, a “pomalo” i sujete.

Stoga i mi postavljamo pitanje voditelju – koliko to košta da pristaneš da sediš na dve stolice??