Predsednik opštine Tihomir Petković, priredio je prijem za bivše predsednike opština, povodom odluke Vlade Srbije da Užice dobije status grada.
Na prijemu su bili Rajko Ječmenica, Miloje Milovanović, Balša Govedarica, Radoš Stojičić, Zoran Vujović, Dušan Nedeljković i Miroslav Martić, koji su tu dužnost obavljali od 1960.

Predsednik opštine Tihomir Petković, priredio je prijem za bivše predsednike opština, povodom odluke Vlade Srbije da Užice dobije status grada.
Na prijemu su bili Rajko Ječmenica, Miloje Milovanović, Balša Govedarica, Radoš Stojičić, Zoran Vujović, Dušan Nedeljković i Miroslav Martić, koji su tu dužnost obavljali od 1960. do 2006. godine.
Zahvalnost je izražena Petru Antonijeviću i prvom opozicionom predsedniku Milanu Nikitoviću, koji su preminuli. – Siguran sam da ste i vi, kada ste bili na mestu prvog čoveka Užica radili na tome da Užice dobije status grada. Ovo je kruna vaših napora i realizacija nečega što Užice zaslužuje, rekao je Petković i gostima uručio poklon „Dnevnik Mališe Atanackovića“. Najstariji među njima Rajko Ječmenica zahvalio se na prijemu, a Balša Govedarica je uporedio nekadašnju i sadašnju poziciju Užica.
– Kada sam bio predsednik opštine, Užice se zvalo Titovo Užice i nije se moglo desiti da ja kao predsednik zatražim razgovor kod bilo koga u Beogradu, a da ne budem primljen odmah. To što je u svom nazivu imalo ime Titovo nije bila prednost, ali uvek je duboko uvažavan značaj i položaj Užica. Danas se treba izboriti za novi položaj Užica i to nameće potrebu da se očuva ugled koji je grad imao, poručio je Govedarica, dodavši da ga posebno raduje što prijemu prisustvuju predstavnici različitih političkih stranaka.