Mihailović: Vučićev miting u Vranju je izraz nemoći i paničnog straha 1Foto: FoNet/Božidar Petrović

„Miting u Vranju je izraz nemoći Aleksandra Vučića i paničnog straha od gubitka vlasti. Ceo državni aparat je upregao u odbranu njegove politike izdaje Kosova i Metohije“, kaže za Danas Vojislav Mihailović, lider POKS-a.

On ističe da Vučić zloupotrebljava moć izvršne vlasti i državna preduzeća za teranje radnika da organizovano autobusima o trošku države dolaze da slušaju njegove neistine i nova lažna obećanja.

Mihailović napominje i da Vučić zloupotrebljava državne medije u svoje stranačke svrhe, ali i da je to nedopustivo.

„Sve to radi brutalno i bez imalo uvijanja, tako da je to odličan pokazatelj da je narod prozreo njegovu pogubnu politiku i da rapidno gubi poverenje građana. Svi vide i on sam da mu se bliži kraj, pa ga hvata panika“, zaključuje sagovornik Danasa.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na skupu „Srbija sanja i snove ostvaruje“ u Vranju da „neće priznati Kosovo i da je zakletvu položio na Ustav i na Miroslavljevo jevanđelje“.

Uoči Vučićevog dolaska na ulasku u Vranje snimljene su duge kolone autobusa kojima su pristizali građani iz Leskovca, Vlasotinca, Bojnika i drugih opština juga Srbije, a kako javlja reporter Danasa, na ovaj skup došlo je i na desetine autobusa iz opština Kosovskog pomoravlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari