"Nova stranka- Da se struka pita" na izbore izlazi samostalno 1foto Narodna stranka

„Nova stranka- Da se struka pita“ kako Danas nezvanično saznaje na parlamentarne izbore 17. decembra izaći će samostalno. Međutim, u ovoj stranci nisu to želeli ni da demantuju, ali ni da potvrde naša saznanja, već navode da će svi detalji njihovog izlaska na izbore biti poznati sutra, od nosilaca liste, do odluke da li će biti nekih koalicija.

„Trenutno aktivno radimo na modalitetu izlaska na predstojeće izbore, a ono što je sigurno je da će lista na kojoj ćemo učestvovati biti pravo osveženje u ovoj kampanji“, kaže za Danas Vladimir Kovačević, predsednik „Nove stranke- Da se struka pita.

Kovačević kaže da se Srbija umorila od političke scene u kojoj je sve dozvoljeno, samo nije poželjno imati jasnu politiku i iza nje stajati, koliko god da košta.

Fokus delovanja Nove stranke – Da se struka pita, kako kaže, je ekonomija, a po svim istraživanjima upravo je ova tema odlučujuća na ovim izborima.

„Borićemo se snagom argumenata, na pristojan i fer način, bez udaranja ispod pojasa. Svim učesnicima na izborima želimo puno sreće u narednih 45 dana, da se borimo programima i kadrovskom ponudom, a građani su najbolje sudije onoga što činimo“, poručuje Kovačević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari