Vege recept: Proteinska čokolada 1Foto: Miloš Tadić

Zdrava, veganska i proteinska. Pa kako bolje? A da, i preukusna!

Vege recept: Proteinska čokolada 2
Foto: Miloš Tadić

Za 250g čokolade potrebno vam je:

  • 5 kašika kokosovog ulja
  • 5 kašika organskog kakaa
  • 5 kašika javorovog sirupa
  • 30-40g suvih leblebija

Priprema:

Otopite ulje, dodajte javorov sirup a zatim kakao.

Sve dobro umutite mutilicom i prespite u neki kalup.

Ja sam stavio papir za pečenje na običnu plastičnu tacnu i u kraj tacne izlio čokoladu. Leblebije uzmite odokativno pobacajte po čokoladi i stavite je da se smrzne u zamrzivač na nekih 1-2h

Divan ukus, uvek pri ruci.

Recepte Miloša Tadića možete pratiti i na Instagram profilu @vecito.gladan

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.