"Danas na lokalu" u još tri grada - Šabac, Zaječar i Jagodina 1

List Danas proširio je svoju dopisničku mrežu na još tri grada čime je broj gradova iz kojih ćemo ubuduće izveštavati o svim bitnim lokalnim temama proširen na 13.

Čitaoci će od sada moći da prate dešavanja i čitaju bitne teme i životne priče i iz Šapca, Zaječara i Jagodine na posebnim stranama portala Danasa, ali i da zaprate naše lokalne Fejsbuk stranice za ove gradove – Danas – Šabac, Danas – Zaječar i Danas – Jagodina.

Danas na lokalu” smo pokrenuli u nameri da građanima ponudimo pouzdane informacije iz sredina u kojima žive.

Podsetimo, na portalu danas.rs otvorene su u decembru posebne stranice za 10 gradova: Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Užice, Kragujevac, Niš, Vranje, Novi Pazar, Kikinda i Majdanpek gde svi zainteresovani mogu da pročitaju najvažnije vesti o funkcionisanju ovih lokalnih zajednica.

Istovremeno, na Facebooku smo otvorili stranicu za svaki grad Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Užice, Kragujevac, Niš, Vranje, Novi Pazar, Kikinda i Majdanpek. Tu nas mogu i kontaktirati, predložiti temu, javiti za problem ili istaći nešto lepo što se dešava u njihovom gradu.

Širenjem dopisničke mreže Danasa i otvaranjem lokalnih stranica želimo da čitaocima ponudimo pouzdane informacije i realnu sliku o zbivanjima u njihovim gradovima i opštinama.

Listu svih gradova i Fejsbuk stranica možete pronaći na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari