Sandžačke opštine dobijaju blizu 184,5 miliona dinara za sufinansiranje infrastrukturnih projekata 1Foto FoNet Senad Župljanin

Vlada Srbije izdvojila je oko 184,5 miliona dinara za sufinansiranje infrastrukturnih projekata i šest lokalnih samouprava u Sandžaku (Novi Pazar, Tutin, Sjenica, Nova Varoš, Priboj i Prijepolje).

Grad Novi Pazar dobio je nešto više od 15, 41 miliona dinara za investiciono održavanje Istorijskog arhiva „Ras“.

U tutinskoj opštini , sa više od 67,6 miliona dinara, biće sufinansirana izgradnja dva puta na seoskom području, Leskova – Gradac i puta u selu Suvi Do.
Za uređivanje stambeno-poslovnog kompleksa „Stadion“, prijepoljska opština je dobila više od 32,7 miliona dinara, a sa 27,62 miliona dinara biće pomognuta opština Priboj za uređenje nekoliko ulica u starom i novom delu grada i izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže u naselju Čitluk.

Projekat rekonstrukcije i infrastrukturnog optemanje u Ulici Potočilo, u Novoj Varoši, Vlada Srbije sufinansiraće sa sa oko 23, 5 miliona i 7,68 miliona dinara podržan je projekat rekosntrukcije i dogradnje Doma zdravlja u Sjenici.
Sjenica – Projektno tehnička dokumentacija za rekonstrukciju i dogradnju Doma Zdravlja, 7.680.000,00 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari