Site name

Extra time

Zoran Pavić

Izabrao da budem novinar što nisam morao, još duže bio urednik što je uglavnom bilo neizbežno. Od omladinske štampe, u dnevnim i nedeljnim novinama i jedinom pravom mesečniku u Srbiji. Vazda se bavio politikom i sportom znajući da je princip isti, a za nijansama još uvek tragam. Dokaz za to traganje je i nagrada NUNS-a za istraživačko novinarstvo. Supruzi nisam mogao da zabranim da bude novinar, detetu ću probati.

Postolje

Pre godinu i sitniš dana tadašnji a i sadašnji ministar sporta Vanja Udovičić je srpskim sportistima koji učestvuju na Olimpijadi u Riju saopštio, ili je možda preciznije reći "preneo" preporuku da napuste pobedničko postolje, ako se na njemu nađu zajedno sa nekim sportistom sa Kosova".

Piše: Zoran Pavić

18.8.2017

Neizdrž

Bilo je malo tužno u nedelju uveče na klupi iza klupe košarkaške reprezentacije Srbije na utakmici protiv Crne Gore videti paklenu petorku.

Piše: Zoran Pavić

15.8.2017

Prelom i pretnje

Teorije zavere su u Srba jedno od omiljenih štiva, obično su vrlo proste za shvatanje, izuzetno lake za prenos dalje, i što je najvažnije - nose sa sobom nešto epsko što izaziva kod primaoca koktel otpora i besa.

Piše: Zoran Pavić

11.8.2017