Site name

2017 - Rekapitulacija

(Prvi deo)

Januar.

8

Piše: Vladimir Jokić

23. decembar 2017. 14:00

2017 - Rekapitulacija

Na Globalnom samitu Vajbrant Gudžarat u Indiji predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić održao je zapaženo predavanje o poljoprivredi, aeronautici, petrohemiji, odbrani, rudarstvu, građevinarstvu, elektronici, astrofizici, geologiji, zdravstvu, urbanizmu, transportu, enologiji, speleologiji, preduzetništvu, infrastrukturnim projektima, održivom razvoju i multidisciplinarnom setu globalnih izazova današnjice.

Februar. Uprkos Ženama u crnom, uprkos Sorošu, Vatikanu, Kominterni, Diznilendu, Al Kaidi, Bregzitu, Trilaterali, mudžahedinima, rozenkrojcerima, uprkos Kurti, Murti, Komitetu 300, masonima, Muslimanskoj braći, Žiki Obretkoviću, Metropoliten operi, Bilderbergu, Drugoj Srbiji, žutoj patki, Jeleni Karleuši, Srbija je - zahvaljujući premijeru Aleksandru Vučiću - proslavila Sretenje, Dan državnosti.

Mart. Pred predsedničke izbore zakazane za 2. april tekuće godine, gledaoci televizija sa nacionalnim frekvencijama mogli su da gledaju:

a) Aleksandra Vučića

b) Aleksandra Vučića

c) Aleksandra Vučića

April. Uprkos TV Pinku, Informeru, Srpskom telegrafu, Studiju B, dnevnom listu Alo, uprkos Vulinu, Nebojši iz Beograda, Žiki Obretkoviću, Krletu, Guzenbaueru, Fratiniju, uprkos Kurcu, na predsedničkim izborima - zahvaljujući premijeru Aleksandru Vučiću, kome ni na pamet nije padalo da se kandiduje - za novog predsednika Srbije izabran je Aleksandar Vučić.

Maj. Novi predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, položio svečanu zakletvu i tako stupio na dužnost. Stari predsednik, osvedočeni sinolog, počasni građanin Pekinga, laureat Međunarodne fondacije jedinstva pravoslavnih naroda, učeni biheviorista, nosilac diplome renomiranog Fakulteta za menadžment u Novom Sadu, ktitor bajčetinske bogomolje posvećene Svetom Dimitriju, ugledni srpski domaćin i suprug uvažene restauratorske crkve u Voljavči i nosilje titule Velika supruga i majka, master Tomislav Nikolić dobio je otpremninu: Nacionalni savet za saradnju sa Ruskom Federacijom i Kinom. Plus: ono resto.

Jun. Na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu najviše glasova dobila je koalicija okupljena oko Ramuša Haradinaja.

Zahvaljujući predsedniku Vučiću, Srpska lista pobedila je ostale srpske liste i osvojila svih deset poslaničkih mesta u budućem parlamentu južne srpske pokrajine. 

povezane vesti

Kad sveci marširaju 2

4

Piše: Vladimir Jokić

Kad sveci marširaju

3

Piše: Vladimir Jokić

2017 rekapitulacija

8

Piše: Vladimir Jokić

komentari (8)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

ilijA V

23. decembar 2017.

Primi Jole prvi deo novogodisnje cestitke za uspesno obavljenu rekapitulaciju, isto tolikog, dela godine za nama iz koje me mesec April(ililili) uveri da treba verovati najtazelijoj predsednikovoj izjavi da se "nece kandidovati na sledecim predsednickim izborima".

Hvala

23. decembar 2017.

Gosn Jokicu, subotu volim i zbog vasih tekstova. Ulepsate mi dan.

Kikić

23. decembar 2017.

APRIL - Zahvaljujući žutoj patki, podršci slobodnih građana, malograđana i seljaka, NUNS-u, Taji Lekiću, Draži Petroviću, Zoranu Kesiću i Vladimiru Jokiću, kao i mnogobrojnoj rodbini i prijateljima, opozicija je zabeležila neviđeni uspeh: Ukupno je osvojila samo dva puta manje glasova od izabranog predsednika.

Cane

23. decembar 2017.

Bitno je da kada sve rekapituliras, na kraju ne kapituliras .

Milić

23. decembar 2017.

MAJ -Iako zadovoljna rezultatima izbora, opozicija je htela da pokvari inauguraciju (ogromnom većinom glasova) izabranom predsedniku i u tu svrhu priredila veličanstvene demonstracije na kojima je nekoliko novinara dobilo po čvrgu od obezbeđenja, a opozicija višemesečnu zanimaciju oko utuženja, podnošenja žalbi i i sl

boki

23. decembar 2017.

Ima ne samo pojedinaca, već i naroda koji vas cene i podržavaju u onoj meri u kojoj ih obmanjujete, ponižavate i pljačkate. Kod nas je nastala izreka: Što ovi lažu i kradu - svaka im čast!

VP

23. decembar 2017.

Mi to ne pamtomo. Kad je to bilo?

Milutin

02. januar 2018.

Sad se kaže "lažeš ko Vučić"! šalu na stranu, kako verovati osobi (čovek je za njega prejaka reč!) koja kaže "ne pada mi na pamet da se kandidujem za predsednika Srbije, sigurno se neću kandidovati, tek sam dobio mandat premijera i imam mnogo poslova", a onda se kandiduje (i naravno pobedi, nakon 92% vremena na elektronskim medijima, dok ostalih 10 kandidata podeli 8%)?! Kakva je osoba koja može ljudima da pogleda u oči posle svega? A jadna raja, utučena Brozovim sektašima, dotučena izdajnikom Miloševićem, sluđena od DOS-ovskih lopuža, nema snage da bilo šta kaže najgorem šljamu koji je ikada vodio politiku ove nesrećne zemlje, osuđene na propast!