Ćoškarenje

Gojko Vlaović

Novinar ekonomske rubrike Danasa, gde radi od 2002. godine. Rođen je 27. jula 1973. u Mostaru. Završio je Osnovnu školu "Vlada Aksentijević" i Četvrtu gimnaziju u Beogradu, kao i Novinarsku školu Udruženja novinara Srbije.

Ujedinjenje aktivista

U Klubu studio "Kućica" u subotu održan je humanitarni koncert na kome je sakupljana pomoć za porodicu Miroslava Stojanovića, nezaposlenog oca četvoro dece koji je izvršio samoubistvo jer mu je isključena struja zbog duga od 22 hiljade dinara.

Nedolični Đukić

Treneru Fudbalskog kluba Partizan Miroslavu Đukiću skandiranje navijača na utakmici Partizan - Trakai, sa zahtevom da podnese ostavku, očito je veoma teško palo, međutim to nikako ne može da bude opravdanje za ono što je izrekao nakon meča.

Prva angažovana svirka

Beogradska rege grupa FC Apatride UTD održaće 4. avgusta humanitarni koncert pod nazivom "Protiv kapitalističkog terora" u KS "Kućica" a sav prihod od ulaznica namenjen je porodici Miroslava Stojanovića, nezaposlenog oca četvoro dece koji je izvršio samoubistvo jer mu je isključena struja zbog duga od 22 hiljade dinara.

Mentalitet

U centru pažnje cele Srbije prošlog petka bila je fudbalska utakmica Srbije sa Švajcarskom, koju su "orlovi" izgubili rezultatom 2:1.

Himna

Nakon pobede fudbalske reprezentacije Srbije nad Kostarikom u prvom meču naše grupe na Svetskom prvenstvu u Rusiji usledile su brojne čestitke "orlovima", među njima i one javnih ličnosti.

Pobuna na četiri točka

Nezadovoljni visokim cenama goriva vozači u Beogradu i mnogim drugim gradovima Srbije danima već svojim automobilima blokiraju puteve i ulice.

Pepeo i dim

Nikada nisam bio na narodnjačkom koncertu. Uveren sam da na njih i dalje neću ići, sem na nastup Zoke Bosanca, osnivača socijalnog-folka inače prodavca plastike na Futoškoj pijaci u Novom Sadu.

Defile bahatosti

Povodom Dana MUP-a u Beogradu je u nedelju održan svečani defile policijskih jedinica ispred Doma Narodne skupštine u prisustvu državnog vrha na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem.

Pobrkani lončići

U okviru obeležavanja 9.maja, Dana pobede nad fašizmom i ove godine se Besmrtni puk prošetao ulicama Beograda.

Licemerje ministra rada

Prošlog utorka Zoran Đorđević ušao je u istoriju kao prvi ministar rada koji se pojavio na prvomajskoj sindikalnoj manifestaciji, ali tom prilikom nije izbegao sudbinu nekadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića od pre deset godina, jer je takođe izviždan od strane prisutnih.
Prva Poslednja