Site name

I tome slično

Cvijetin Milivojević

Trostruki dobitnik nagrade „Borivoje Mirković“, prvi dobitnik novinarske nagrade „Stanislav Staša Marinković“ (1993), prvi dobitnik nagrade UNS "Bogdan Tirnanić" za najbolju kolumnu ili komentar u Srbiji (2011). Direktor agencije za odnose sa javnošću „Pragma“. Autor nekoliko knjiga.

Služenje narodu

Čekam, evo, već mesec, da se neko, u ime službenog Beograda, oglasi glede pokušaja veleposlanika Ditmana da, u svečarskom štimungu nemačkog veleposlanstva, u prisustvu odabranih Srbalja, sa sve Vrhovnikom kao najdražim gostom, preko tvrdnje...

31.10.2017

Gomila ćutanja

Iščekivah, zaludu, skoro dve nedelje da se neko, u ime službenog Beograda, oglasi glede pokušaja veleposlanika Ditmana da, u svečarskom štimungu nemačkog veleposlanstva, u prisustvu odabranih Srbalja, sa sve Vrhovnikom kao najdražim gostom, preko tvrdnje da se "Srbija i Nemačka zajedno suočavaju sa teškim poglavljima istorije i prošlosti", srpskom narodu uvali "štafetu genocidnosti".

17.10.2017

Drugarska samokritika

Mislim, stvarno: da li i vi, poštovani evrofanatici, baš kao i mi evrorealisti, verujete da je naš Vrhovnik sve ono, baš onako, rekao Baćuški, pošto ga je, jelte, baš na rođendanak, pozvao da mu (na ruskom, logično) otpeva "Happy birthday"?!

10.10.2017